Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Σάββας Χιονίδης: «Σε πλήρη ετοιμότητα, με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, με συντονισμένες και
οργανωμένες ενέργειες, ο Δήμος Κατερίνης αντιμετώπισε έγκαιρα τα όποια προβλήματα προέκυψαν και η πόλη λειτούργησε»

Τα αποτελέσματα των σημερινών παρεμβάσεων και ο σχεδιασμός – συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, για την  αντιμετώπιση της κακοκαιρίας κατά την αυριανή ημέρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που, υπό τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δημαρχείο.
«Σε πλήρη ετοιμότητα, με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, με συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες ο Δήμος Κατερίνης αντιμετώπισε έγκαιρα τα όποια προβλήματα προέκυψαν και η πόλη λειτούργησε» σημείωσε μεταξύ άλλων, στο περιθώριο της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Όπως επισημάνθηκε, σήμερα, οι 9 αλατιέρες και τα 3 βυτιοφόρα με αλατόνερο του Δήμου, έδωσαν έμφαση στο δακτύλιο  της πόλης, σε οδούς, που οδηγούν σε υπηρεσίες, όπως π.χ. το ΙΚΑ ή σε εγκαταστάσεις παραγωγικών φορέων και εν συνεχεία σε μικρότερους δρόμους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια  Πιερίας έγινε - όπως προαναφέρθηκε - εκτενής συζήτηση και για τον σχεδιασμό δράσης, κατά την αυριανή ημέρα.