Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η OLYMPIA ELECTRONIC A.E. ΧΟΡΗΓΟΣ της σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Ηλεκτρολόγων Δυτικής Μακεδονίας

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Περιφερειακού κλιμακίου Ηλεκτρολόγων Δυτικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Φλώρινα, στο κεντρικό ξενοδοχείο Lingos. Κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο.

     Ομιλητές ήταν ο κ. Διαμαντής Κασαπίδης – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), ο κ. Σάββας Σαπαλίδης – Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας & της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Φλώρινας, ο κ. Δημήτρης Δογούλης – Πρόεδρος του ΣΕΗ Φλώρινας και ο κ. Νικόλαος Τιάκας – Πρόεδρος του ΣΕΗ Κοζάνης, ο κ. Ηρακλής Καραγκιόζης – Πρόεδρος του ΣΕΗ Γρεβενών, ο κ. Στέργιος Τέγος – Πρόεδρος του ΣΕΗ Καστοριάς και ο κ. Κωνσταντίνος Ρίζος -  Γ. Γραμματέας του ΣΕΗ Φλώρινας. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, τα οποία οξύνθηκαν μετά την κρίση, με κυρίαρχα τα φορολογικά και  τα ασφαλιστικά,  αλλά και την αύξηση της μαύρης εργασίας και των λαθραίων εγκαταστάσεων. Επίσης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις και στους νέους κανονισμούς που απαιτούνται για τις νέες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.


     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, ήταν αρωγός της εκδήλωσης και εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας, κ. Γιώργο Λαμπριανίδη. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επικροτεί τέτοιου είδους οργανωμένες και αποτελεσματικές προσπάθειες που έχουν σκοπό την συνέχιση και την ώθηση του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού. H εταιρεία από το 1979, έτος της ίδρυσής της, είναι κοντά στον έλληνα εγκαταστάτη  -  ηλεκτρολόγο από τα πρώτα του βήματα και φροντίζει να καλύπτει κάθε ζήτηση της αγοράς και να επιλύει κάθε πρόβλημα που προκύπτει, ενώ έχει και ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.  


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».