Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

       Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2016, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς οι καλαντάρηδες ξεκίνησαν να καταφθάνουν από το
πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας δημιουργώντας μία ιδιαιτέρως γιορτινή ατμόσφαιρα. 


    Σύλλογοι και φορείς επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.


   Τα κάλαντα έψαλαν η Φιλαρμονική της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε με χαρά τους καλαντάρηδες, τραγούδησε μαζί τους τα κάλαντα, τους κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία.


    Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου και με τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αλλά και με τα παιδιά των υπαλλήλων στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και το Σύλλογο Εργαζομένων της Π.Ε. Πιερίας στη στολισμένη αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου. 


Τα παιδιά διασκέδασαν πλημμυρίζοντας με τις φωνές και τη θετική τους ενέργεια το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με τη χαρά τους να κορυφώνεται όταν εμφανίστηκαν ο Αϊ Βασίλης, που τους μοίρασε δώρα και εκπλήξεις. 


Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιεριάς προς τις οικογένειες των υπαλλήλων της Π.Ε Πιερίας για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη, δύναμη και ευτυχία. 


     Νωρίτερα η κα Μαυρίδου επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο, τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στέφανο Μπιτόπουλο και τους Διευθυντές και Προϊσταμένους της Π.Ε. Πιερίας. 


Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα μοίρασε δώρα στα παιδιά γεμίζοντας με χαμόγελα τα πρόσωπά τους, ενώ αντάλλαξαν και ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα, πάντα με υγεία, χαρούμενες στιγμές και αισιοδοξία.