Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ
Συμπολίτισσες -συμπολίτες
Ολοκληρώνεται μια ακόμη χρονιά πολύ δύσκολη, με μεγάλες προσπάθειες και μεγάλες θυσίες. Η ελληνική κοινωνία , η κοινωνία του Δήμου μας δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται σκληρά. Ποτέ στο παρελθόν οι Έλληνες και Ελληνίδες δεν αισθάνθηκαν τόση αβεβαιότητα και τόση μεγάλη αγωνία για την προσωπική αλλά και την οικογενειακή  τους επιβίωση και  κυρίως για την προοπτική της ζωής τους και των παιδιών τους. 
Μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό τοπίο ,σαν Δημοτική αρχή, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα .Καταφέραμε  να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα προβλήματα, στεκόμαστε όρθιοι και βαδίζουμε στο «σωστό δρόμο».Η Δημοτική Αρχή με σχέδιο και όραμα, και πάντα με συμμετοχικές διαδικασίες υλοποιεί το πρόγραμμά της . Στην προσπάθεια αυτή όλοι μαζί και κάθε ένας χωριστά μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Το 2017 είναι γνωστό ότι θα είναι ένας ακόμη χρόνος , δύσκολος και ανηφορικός. Κάθε νέος χρόνος ,όμως , φέρνει  πάντοτε μαζί του, ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Φέρνει την ελπίδα ότι στη διάρκειά του θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα μας . Ένα ξεκίνημα στο οποίο οι Δήμοι θα παίξουν ουσιαστικό και ενεργητικό ρόλο. Με αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις όποιες ανάγκες προκύψουν ,ώστε να οδηγήσουμε το Δήμο μας σε ένα καλύτερο αύριο.
Είναι μια στάση ευθύνης και το οφείλουμε στα παιδιά μας . 
Εύχομαι από καρδιάς το 2017 να χαρίσει σε όλες και όλους υγεία, οικογενειακή και ατομική ευτυχία, κουράγιο, δύναμη και επιμονή  για να ανταπεξέλθουμε τις πρόσκαιρες, ας ελπίζουμε, δυσκολίες της καθημερινότητας.
Χρόνια Πολλά –Καλή Χρονιά
                                                  
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ