Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη 21χρονος για διαρρήξεις σε καταστήματα και γραφεία που έγιναν την τελευταία εβδομάδα στις Σέρρες

Αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα
Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και μία 25χρονη στο σπίτι της οποίας βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 4 περιπτώσεων κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, από γραφεία, καταστήματα και διαμέρισμα στην πόλη των Σερρών.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και μία 25χρονη ημεδαπή, για υπόθαλψη εγκληματία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (29-11-2016) τα ξημερώματα, ο 21χρονος διέρρηξε γραφείο στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι την τελευταία εβδομάδα διέρρηξε ακόμη ένα κατάστημα, ένα γραφείο και ένα διαμέρισμα, αφαιρώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει ακόμη ένα κατάστημα παραβιάζοντας την κλειδαριά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι της 25χρονης που φιλοξενούσε τον 21χρονο, εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.