Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ 
Η Νέα Τάξη αποτελείται από λίγα πρόσωπα . Οι αντίπαλοί της (εμείς) είμαστε πάρα πολλοί. Παρ' όλα αυτά δεν την γκρεμίσαμε ακόμη. Προφανώς κάποιο λάθος κάνουμε. 
Ποιό ; 
Καταθέτω μια άποψη : 
Η Νέα Τάξη εκπέμπει ένα μήνυμα πλανητικής εμβέλειας: "Αν συνταχθείς μαζί μου θα έχεις ΛΕΦΤΑ!"
Αυτό είναι ένα απλό και σύντομο μήνυμα που προσλαμβάνεται αμέσως και ευχαρίστως από όλα τα ηθικά κατακάθια της κοινωνίας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γής. Άσπρα, μαύρα, κίτρινα, πορτοκαλί κατακάθια αμέσως ηλεκτρίζονται και στρατεύονται.

Εμείς έχουμε ένα μήνυμα πλανητικής εμβέλειας που να μαγνητίζει την ηθική "αφρόκρεμα" της κοινωνίας;
Ιδού δύο : 
α) Παράδωσε τον πλανήτη καλύτερο απ' όσο τον παρέλαβες.
β) Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί μια "Δεξαμενή Αδιάφθορων" . Δηλαδή ένα σύνολο προσώπων που να έχουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ότι είναι 
- υπεράνω υλικών αγαθών,
- έχουν άρτιο εγκέφαλο και 
- θέλουν πραγματικά να παραδώσουν τον πλανήτη καλύτερο απ' όσο τον παρέλαβαν. 


Όλη η ηθική αφρόκρεμα της υδρογείου θα μαγνητισθεί . Οι τίμιοι της Κίνας, της Ινδίας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ κλπ θα στρατευθούν κάτω από αυτά τα μηνύματα.

Αυτοί οι καραγκιόζηδες που λανσάρονται από τα ΜΜΕ σαν "τίμιοι" δεν έχουν καμία πιστοποίηση τιμιότητας και ευφυίας . Το τί κάνουν στην ιδιωτική τους ζωή, το πόσο άρτιο εγκέφαλο έχουν δεν το γνωρίζουμε .
Πώς θα μπορούσαν οι δικοί μας Αδιάφθοροι να λάβουν πιστοποίηση ; Μια ιδέα είναι να κατοικήσουν όλοι μαζί σε ένα "'Αγιο Όρος για Αδιάφθορους" . Ένα κοινόβιο . Εκεί ο καθένας θα είναι 24 ώρες το 24ωρο υπο την συνεχή παρακολούθηση των άλλων . Απο καιρού εις καιρόν θα γίνεται ψηφοφορία μεταξύ τους και θα αναδεικνύονται οι κορυφαίοι σε ήθος , λιτή διαβίωση , αρτιότητα ιδεών. Αυτή θα είναι η πιστοποίηση .
Οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τους Αριστοκρατικούς διανοητές ότι θέλουν μια δικτατορία των Σοφών . Θα έλεγα ότι αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ θέλουν οι Αριστοκρατικοί είναι μια Δεξαμενή Αδιάφθορων . Και οι Δημοκράτες θα έπρεπε να την επιζητούν . Διότι , ακόμη και με άψογες αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες , ο λαός θα πρέπει να έχει μια Δεξαμενή Πιστοποιημένων Αδιάφθορων από όπου θα διαλέξει τους νέους ηγέτες . Δεν μπορεί να επιλέξει το όποιο σούργελο εμφανιστεί και φωνάξει "Είμαι Τίμιος !" . 
Επομένως Δημοκρατικοί και Αριστοκρατικοί έχουν έναν κοινό άμεσο στόχο . Γύρω από αυτόν τον στόχο μπορούν να συσπειρωθούν και να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο . Να εκπέμψουν τα δύο δικά τους πλανητικά μηνύματα .