Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Σερβίς για τις Γυναίκες του Αρχέλαου στην Α2

Σήμερα γίνεται το πρώτο σερβίς στο 2ο υποόμιλο του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών όπου συμμετέχει φέτος ο Αρχέλαος.

Η ομάδα της Κατερίνης, μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, μπορεί να έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, αλλά δεν στερείται εμπειριών και παραστάσεων και αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, παρά το γεγονός ότι ο προγραμματισμός του Στέργιου Τσιουπλή ακυρώθηκε από την συνεχιζόμενη αποχή των διαιτητών της ΣΥΔΠΕΜ.
Βάσει προγραμματισμού και κατάρτισης προγράμματος για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ, η ομάδα του Αρχέλαου -καθώς μόλις μία παίκτρια της ομάδας λογίζεται ως γυναίκα, βάσει κανονισμού και δεν συμμετέχει στα ηλικιακά πρωταθλήματα- θα είχαν δώσει τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα Νεανίδων και τέσσερις για το πρωτάθλημα Κορασίδων και αντί αυτού οι παίκτριες δεν έχουν πατήσει ακόμα το παρκέ για επίσημο αγώνα.
Αυτό σημαίνει ότι ο προγραμματισμός της προετοιμασίας διαφοροποιείται κάθε Παρασκευή που ανακοινώνεται η συνέχιση της αποχής και ότι η ομάδα μπήκε στον τρίτο μήνα προετοιμασίας!
Αύριο, όλο αυτό παίρνει τέλος, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα των Γυναικών, όπου ο Αρχέλαος υποδέχεται τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στις 20:00, στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία, όπου η ομάδα της Κατερίνης θέλει να ευχαριστήσει το κοινό του που αναμένεται να γεμίσει στο Κλειστό της πόλης, με μία καλή εμφάνιση και, γιατί όχι, με την πρώτη της νίκη στην κατηγορία.
Το πρόγραμμα
05.11.2016
18:00 ΑΟ Νέας Βύσσας - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
18:00 ΑΣΠ Ναύαρχος Βότσης - ΑΣΚ Λαγκαδά
20:00 ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης - ΧΑΝΘ
20:00 ΓΑΣ Αρχέλαος - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
06.11.2016
19:00 ΜΑΣ Νέα Γενεά - ΣΑΑΚ Ανατόλια