Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Δήμαρχε Πύδνας Κολινδρου, Βαγγέλη Λαγδάρη: "Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός ζητάει το σπίτι του"

Γιατί είναι σημαντικό;
Ψήφισμα Διαμαρτυρίας
Μετά από δέκα έτη ενεργής ενασχόλησης με το ζήτημα της πρώτης πίστας ταχύτητας
προδιαγραφών Formula 1 και είκοσι επτά έτη μη λειτουργίας της στην περιοχή του Αιγινίου ζητάμε:
Να εξεταστεί από την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς, ένα νέο σημείο στην Β. Πιερία, όπου θα μπορούσε να μετεγκατασταθεί το αυτοκινητοδρόμιο, να χρησιμοποιηθούν από το παλιό αυτοκινητοδρόμιο υλικά όπως ασφαλτοτάπητας 12 στρώσεων καθώς και η μελέτη σκοπιμότητας ‐ χρησιμότητας για την μείωση του κόστους κατασκευής.
Η εμπειρία μας ως πρώην και νυν αθλητές του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού μας έχει δείξει πως στην περίπτωση λειτουργίας ενός αυτοκινητοδρομίου θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, πληρότητα στα είδη υπάρχοντα ξενοδοχεία ‐ καταλύματα, αύξηση του εγχώριου, αλλά και ξένου τουρισμού και τέλος οικονομική ενίσχυση στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, βενζινάδικα κλπ.).
Ζητάμε ένα νέο αυτοκινητοδρόμιο σε νέο σημείο μακρυά από οικολογικές δεσμεύσεις και προβλήματα .
Σε περίπτωση όμως που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να κατασκευαστεί νέο αυτοκινητοδρόμιο, ζητάμε την άμεση λειτουργία του είδη υπάρχοντος.
Η μηχανοκίνητη οικογένεια ζητάει το σπίτι της, όπου εκτός από τους αγώνες μπορεί να λειτουργήσει και ως σχολείο για όλους τους οδηγούς, μειώνοντας τα τροχαία ατυχήματα και φτιάχνοντας συνετούς οδηγούς.

Φίλοι Πίστας Αιγινίου