Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Δυο σεμινάρια με τίτλο «Εκπαίδευση Πολιτών / Δημόσιων Λειτουργών στην Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων του Προγράμματος SafeWasteCycle»
διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στους στόχους των σεμιναρίων συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου «SafeWasteCycle», η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  γύρω από τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων, με έμφαση στα οργανικά απορρίμματα και την κομποστοποίηση, και η παρουσίαση πρακτικών από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Τα σεμινάρια  θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου SAFE WASTECYCLE, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

·         Για τους δημόσιους λειτουργούς, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ώρες 09.00 έως 16.00
·         Για τους πολίτες, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ίδιες ώρες

Το έργο «SAFE WASTECYCLE - Ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και πράσινη επιχειρηματικότητα στον αστικό ιστό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας - Recycling of organic waste and green entrepreneurship in the urban web to secure public health», υλοποιείται στο πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος Ελλάδα – ΠΓΔΜ 2007-2013.
            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο  2310241714 (κ. Ξανθή Κατσικώρη) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση xanthikat@gmail.co. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι να συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων, που δεν θα ξεπερνά τα 60 άτομα.