Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Στη μνήμη Θ. Κιζίρογλου: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΒΕΡΟΙΑΣ 0-3

    Συνάντηση ποδοσφαιρικών ομάδων παλαιμάχων το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016 στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης. Αντίπαλοι οι
παλαίμαχοι του Πιερικού με τους αντίστοιχους της Βέροιας, με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές με σκορ 3-0.


  Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Πιερικού της δεκαετίας του εξήντα και ιδιαίτερα δραστήριου μέλους των παλαιμάχων, του αείμνηστου Θεόδωρου Κιζίρογλου.


  Συγκυριακά ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου όπου εκεί  πρωτοξεκίνησε την καριέρα του ο εκλιπών. Πριν από τον αγώνα οι δύο αντίπαλοι τήρησαν στην μνήμη του ενός λεπτού σιγή.
  Για την ιστορία τα τρία γκολ των Βεροιωτών σημείωσαν οι Θωμάς Τρούπκος (δύο) και Σταύρος Παπαδόπουλος.
  Την συνάντηση διηύθυνε ο διαιτητής του συνδέσμου Πιερίας Γεώργιος Ασλανίδης.


  Ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης χρησιμοποίησε τους Παρουσιάδη, Συμεωνίδη, Τσούχα, Κατσαμάγκα, Τσιαμπέρα, Γιώτσα, Ασλανίδη, Μακρίδη, Πόδα Κων., Πόδα Ιωάν, Φωτιάδη, Ταβουκτσή. Την αποστολή συνόδευαν οι παλαίμαχοι Πόλυς Σιδηρόπουλος (γενικός αρχηγός), Ιωάννης Αδαμόπουλος (έφορος ποδοσφαίρου) και ο Περικλής Χατζηγιάννης (βοηθός προπονητή).


  Ο Γιώργος Χατζάρας (προπονητής Βέροιας) παρέταξε στον αγώνα τους: Χολόπουλο, Κεσίδη, Μελετλίδη, Παπανώτα, Νατσούρα, Νταντή, Κατσώνη, Παπατζίκο, Τρούπκο, Σαββίδη, Παπαδόπουλο Στ., Παπαστέργιο, Σταφυλίδη, Παπαδόπουλο Εμ., Σιούτη, Κελεσίδη, Μιχαηλίδη, Θεοδωρίδη.
  Μαζί τους ακόμα οι: Χρ. Πουρσανίδης (βοηθός προπονητή) και οι συνοδοί Νταλής, Μπηζέτας, Σταφυλίδης Σ., Μαρτίνης, Παπαδόπουλος Θ., Ιωαννίδης.