Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκέντρωση ονομάτων αθλητών-καλλιτεχνών προς βράβευση στο πλαίσιο εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Βέροιας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα βραβεύσει τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές της πόλης οι οποίοι
διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αθλητικούς αγώνες καθώς επίσης και καλλιτέχνες που διακρίθηκαν σε αντίστοιχους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς που διεξήχθηκαν το διάστημα από τον Οκτώβριο 2015 έως τον Σεπτέμβριο 2016 καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών στις 14/10/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα  19:00.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, τους αθλητικούς και καλλιτεχνικούς συλλόγους να μας γνωρίσουν το αργότερο μέχρι 23/09/2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση presver@otenet.gr του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δ. Βέροιας,  τα ονοματεπώνυμα των διακριθέντων αθλητών ή καλλιτεχνών, τα τηλεφωνά τους, το αγώνισμα ή το διαγωνισμό που συμμετείχαν, τη θέση που κατέλαβαν, μαζί με την επίσημη βεβαίωση της αρμόδιας Ομοσπονδίας για την περίπτωση των αθλητών. Σημειώνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι δεσμευτική και εκπρόθεσμες δηλώσεις δε θα γίνουν δεκτές. 
Διευκρινίζεται, τέλος, ότι τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν μέσω αθλητικών συλλόγων θα πρέπει να αποσταλούν μόνο από τον σύλλογο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο του 2331350617.