Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές δομικών υλικών και φορτηγού οχήματος που έγιναν το ίδιο βράδυ στην Ημαθία

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Μαζί με συνεργούς του αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο διέπραξαν κλοπές δομικών υλικών από 2 επιχειρήσεις
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος δομικών υλικών
Η συνολική λεία τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 6.000 Ευρώ
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών δομικών υλικών και φορτηγού οχήματος, που έγιναν το ίδιο βράδυ στην Ημαθία.
Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 02-09-2016 σε περιοχή της Ημαθίας, ο 51χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, αφαίρεσαν από 2 επιχειρήσεις δομικά υλικά, χρησιμοποιώντας για την μεταφορά τους ένα Ι.Χ. φορτηγό που αφαίρεσαν νωρίτερα από κοντινή περιοχή.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων, στην οικία του 51χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης καθώς και σε οικόπεδο που χρησιμοποιούσε, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 68 σάκοι με δομικά υλικά,
  • 5 τεμάχια συρματοπλέγματος,
  • μέρη από το παραπάνω κλεμμένο φορτηγό και
  • 19 κλειδιά οχημάτων.
Επιπλέον, σε άλλο χώρο του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα (κάρτες, σύριγγα κ.α.) με υπολείμματα ηρωίνης.
Η συνολική λεία τους σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 6.000 Ευρώ.
Ο συλληφθ είς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του.