Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθυντών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας με ομολόγους τους από την Αστυνομία της Βουλγαρίας


Οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχος κ. Μενεξίδης Νικόλαος και της Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Σάνδρος
Θωμάς, συναντήθηκαν στις 15-9-2016 στον Προμαχώνα Σερρών με ομολόγους τους από την Αστυνομία της Βουλγαρίας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας που βρίσκονται στα σύνορα και των δύο χωρών, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι των δύο πλευρών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται κυρίως με την ενδυνάμωση της αστυνομικής συνεργασίας των δυο χωρών, ιδιαίτερα στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών διασυνοριακού εγκλήματος και διαχείριση θεμάτων καθημερινής αστυνομικής δραστηριότητας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το καλό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών και αναδείχτηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας.