Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στη Χαλκιδική

Για την υπόθεση συνελήφθη μία 41χρονη και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 44χρονου συζύγου της

Στις έρευνες συνέδραμε ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό φυτείας κάνναβης σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθη μία 41χρονη ημεδαπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 44χρονου συζύγου της, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (30-08-2016) το μεσημέρι, ο 44χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να απομακρύνεται με μοτοσυκλέτα από τη θαμνώδη έκταση της φυτείας και αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, έρριψε μία συσκευασία με νωπή κάνναβη βάρους 474 γραμμαρίων που μετέφερε και διέφυγε.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης 1,5 έως 4 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 129 γραμμαρίων.
Ακολούθως, εντοπίστηκε η 41χρονη σύζυγος του 44χρονου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.