Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

11+1 γονείς στέλνουν τις ευχές τους στα παιδιά του «Μαζί για το παιδί»

Τι εύχονται για την νέα σχολική χρονιά οι: Κατερίνα Καραβάτου, Γιάννης Δάρρας, Μαρία Νικόλτσιου, Βασίλης Δρυμούσης, Κατερίνα Λάσπα, Ράνια Καρατζαφέρη, Μαρία Τζιρίτα, Βούλα Κοζομπόλη, Αγγελική Καραπατάκη, Χρήστος Τριπόδης, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου


Το κουδούνι που χτύπησε χθες  το πρωί βρήκε δεκάδες χιλιάδες παιδιά στα προαύλια των σχολείων. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με νέους στόχους, νέα όνειρα που παρανομαστή έχουν την Παιδεία.
Τα  παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί ξεκινούν και αυτά σήμερα την δική τους πορεία στην εκπαίδευση. Ένας δρόμος ανηφορικός μα οδηγεί στο όνειρο με πυξίδα την πίστη και την προσήλωση στον στόχο και τις ευχές αλλά και την θετική ενέργεια. Τέτοια θετική ενέργεια στέλνουν στα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί 10 γονείς οι όποιοι εύχονται εκ βάθος καρδίας. Ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, συγγραφείς και αθλητές… 


Κατερίνα Καραβάτου: Να δημιουργήσουν τα παιδιά χαρούμενες αναμνήσεις


Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μια ήρεμη, ήσυχη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Σ’αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε το σχολείο πρέπει να είναι το μέρος που τα παιδιά θα αισθάνονται ασφάλεια, θα μπορούν να προετοιμαστούν για ένα καλύτερο μέλλον και βέβαια θα περάσουν όμορφα και θα δημιουργήσουν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις. Καλή χρόνια σε όλους !!!!

Βούλα Κοζομπόλη, Ασημένια Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης: Μια χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες


«Ως μητέρα και εγώ δύο μικρών παιδιών και με αφορμή την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς ,θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά του "μαζί για το παιδί" μια χρονιά γεμάτη νέες εμπειρίες, νέες φιλίες και γνώσεις και πολλά χαμόγελα! Γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει  να χαμογελούν! Καλή σχολική χρονιά!».

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες ευχές