Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η πρώτη πανελλαδική συνάντηση γνωριμίας φίλων του Facebook στην Κατερίνη

 Μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη πανελλαδική συνάντηση γνωριμίας φίλων του Facebook που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου
στην Κατερίνη.
Διοργανώτριες της βραδιάς ήταν δυο φίλες από την Κατερίνη οι κυρίες Μαρία Νικολαίδου και Γιάννα Κωνσταντινίδου , οι οποίες είχαν και την πρωτότυπη ιδέα.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι φίλοι των δύο κυριών ενώ μετά τις 11 δεν υπήρχε κυριολεκτικά άδειο κάθισμα στο καφέ.
Οι οικοδέσποινες καλωσόρισαν τους φίλους τους με σπιτικό λικέρ, συστήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις και φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μπάρμπεκιου.


«Είμαστε πραγματικά χαρούμενες για τη μεγάλη ανταπόκριση των φίλων μας, η οποία φανερώνει ότι όλοι θέλαμε τελικά να έχουμε μια πιο προσωπική σχέση, όχι μόνο μέσω του υπολογιστή.
Οι δυσκολίες που βιώνει η κοινωνία μας δημιουργούν την ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε να είμαστε ενωμένοι, πιο κοντά στους φίλους και γενικότερα τους συνανθρώπους μας.» λένε οι δύο φίλες.
«Στη συνάντηση υπήρχε πολύ θετική ενέργεια και σίγουρα άναψε η πρώτη σπίθα για νέες βαθύτερες φιλίες και γιατί όχι για κάποιες μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες.
Θεωρούμε ότι η συνάντηση πέτυχε το σκοπό της και θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους που παραβρέθηκαν αλλά και αυτούς που μας έστειλαν δεκάδες μηνύματα επειδή για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν και μας παροτρύνουν να κάνουμε μια νέα  συνάντηση. Είναι σίγουρα μέσα στα μελλοντικά μας σχέδια».