Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Παίκτης του Αιγινιακού ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος/ Στα τρία-πέντε πηγάδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Παίκτης του Αιγινιακού θα είναι πλέον ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος, αν και τις προηγούμενες ημέρες φλέρταρε έντονα με την Καρδίτσα.

Τα χέρια με τη διοίκηση του Αιγινιακού έδωσε ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται από την ομάδα της Πιερίας στη Β’ Εθνική.
Ο 23χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από τον Πιερικό από τον οποίο και αποχώρησε πρόσφατα, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από Ατρόμητο, Νίκη Βόλου και Χανιά.
Πέρσι με τους «μελανόλευκους» μέτρησε 29 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αιγινίου σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Μέχρι πρότινος βρισκόταν κοντά στην Αναγέννηση Καρδίτσας…
Arena Press

http://www.mikriliga.com

Στο… τρέξιμο οι παίκτες του Αιγινιακού για το «χτίσιμο» από το Σάββατο. 
Στα τρία-πέντε πηγάδια και την περιοχή της Κουτσούφλιανης βρίσκεται απο χθες Σάββατο 6/8 ο Αιγινιακός, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον Περικλή Αμανατίδη και τους ποδοσφαιριστές του, που εργάζονται καθημερινά στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League.
Απο την Κυριακή έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις με τρεξίματα και δύναμη τα πρωινά, ενώ το απόγευμα ο Περικλής Αμανατίδης θα δίνει ασκήσεις με μπάλα και τακτική στα γήπεδα της ξενοδοχειακής μονάδας στην οποία διαμένει η αποστολή.
Το πρώτο φιλικό θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Αυγούστου που επιστρέφει απο τα τρία-πέντε πηγάδια η αποστολή της ομάδας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Ιωάννης Παραλυκίδης» (6 μ.μ.).