Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ EUROTAXI ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ EURO - TAXI

Με τις καλύτερες προοπτικές συνεχίζεται η συνεργασία μεταξύ της Συνεταιριστικής Τράπεζας
Πιερίας και του Συνεταιρισμού Eurotaxi Κατερίνης. Η περαιτέρω εμβάθυνση της ήδη καλής συνεργασίας που υπάρχει, συμφωνήθηκε στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησαν οι δύο φορείς την προηγούμενη εβδομάδα, στην έδρα του Συνεταιρισμού.
Στη συνάντηση την Τράπεζα εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και η Διευθύντρια του Καταστήματος Κατερίνης Σοφία Καλαϊτζίδου. Εκ μέρους του Συνεταιρισμού στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Συρανίδης και ο Ταμίας Θάνος Χατζησταμάτης.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ανάγκες των Eurotaxi Κατερίνης και πώς η Τράπεζα μπορεί να ανταποκριθεί αποτελώντας βασικό σύμμαχο ενός δυναμικού επιχειρηματικού κλάδου της Πιερίας. Ο κ. Μπασδάνης ενημέρωσε για τα μηχανάκια POS, την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας αλλά και για τα ανταγωνιστικά προϊόντα που διαθέτει προς όφελος των Πιεριέων. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς τους κοινούς τόπους συνεργασίας βάσει των αναγκών των μελών του Συνεταιρισμού, ενώ τέθηκε ως θέμα η συμμετοχή όλων των ιδιοκτητών eurotaxi ως μέλη της Τράπεζας.
«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να συζητάμε μ’ έναν επιχειρηματικό φορέα, όπως ο Συνεταιρισμός Eurotaxi Κατερίνης, για την εμβάθυνση της ήδη καλής συνεργασίας μας. Η Τράπεζα της Πιερίας με την ευελιξία που τη διακρίνει ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κλάδου. Έχει λοιπόν ιδιαίτερη αξία η σημερινή συνάντηση καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να αναλύσουμε τα νέα δεδομένα και να συνεχίσουμε δυναμικά την κοινή μας πορεία», σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Μπασδάνης.
«Ο Συνεταιρισμός μας είναι μέλος της Τράπεζας. Από πολύ νωρίς αναγνωρίσαμε τα ιδιαίτερα οφέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας για το τοπικό επιχειρείν. Τη θεωρούμε σύμμαχό μας και σήμερα, που διανύουμε ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συγκυρίες λόγω της πρωτοφανούς κρίσης, είναι ιδιαίτερα θετικό που η Τράπεζα μας επισκέφθηκε για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας και να βρούμε νέους κοινούς τόπους συνεργασίας. Προχωράμε μαζί», τόνισε ο Πρόεδρος των Eurotaxi Κατερίνης κ. Παρθενίδης.