Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 14/7/16 - 207/16

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
ICE AGE: COLLISION COURSE     (ΜΕΤΑΓΛ & ΥΠΟΤΙΤΛ)


Ώρες προβολών: καθημερινά  στις 19.00 (Μεταγλ. στα Ελληνικά) στην Αιθ1 με κλιματισμό.

Στην ΘΕΡΙΝΗ αίθουσα στις 21.15  (Στα Αγγλικά με Ελληνικούς υποτιλ ) καθημερινά.


ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ - THE LEGEND OF TARZAN  
Ώρες προβολών: καθημερινά  στις 21.30 στην Αιθ1 (με κλιματισμό)

Ηθοποιοί:        ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΤΖΟΝ ΧΕΡΤ, ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ. Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Επίσημο site: http://legendoftarzan.com/

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ
Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στην ταράτσα του που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή μια από τις πιο ιστορικές κληματαριές της πόλης, δίπλα στα εμπορικά καταστήματα και τις οικοδομές.

Ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες παντού, με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, αναδύουν τις μυρωδιές τους και προσφέρουν την δροσιά τους στους θαμώνες, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Επίσης, υπέροχα cocktail, παγωμένες μπύρες, και άνετα τραπεζοκαθίσματα σε ετοιμάζουν να ζήσεις μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό,‘μ’αγιόκλημα και γιασεμιά’, όπως λέει και το τραγούδι…


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: