Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αλκίφρων: Ξενοδοχείο σαν σε…παραμύθι

Ζήστε μοναδικές στιγμές στα Καλά Νερά στο Πήλιο έχοντας ένα μοναδικό ορμητήριο

Ο παράδεισος απέχει λίγες ώρες μόνο από τα αστικά κέντρα είτε μιλά κάποιος για την Αθήνα είτε για την Θεσσαλονίκη.


Ο λόγος για το χωριό Καλά Νερά το οποίο βρίσκεται μεταξύ Βόλου και Πηλίου.
Η αυλή του Αλκίφρων είναι λες και έχει ξεπεταχτεί από σελίδα παραμυθιού

Στα Καλά Νερά ξεδιπλώνονται όλες οι ομορφιές της Μαγνησίας και ο επισκέπτης βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση…μια διάσταση που συναντά κανείς μόνο στα παραμύθια.
Όμως το παραμύθι για να εξελιχθεί σωστά θέλει και ένα αντιστοίχου βεληνεκούς ορμητήριο. Αυτό το βρήκαμε … και είναι το ξενοδοχείο Αλκίφρων.
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων με την γραφική του αυλή

Η Leader του Ξενοδοχείου η κα. Άσπα Παπουτσή κάνει την διαμονή μας ακόμη πιο ευχάριστη προσδίδοντας της με τους τρόπους της μοναδικές στιγμές, αφού η ίδια εξυπηρετεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα.
Άλλωστε το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Αλκίφρων αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες τουρίστες από το εξωτερικό μιλά από μόνο του.
Μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής
Το περιβάλλον στα δωμάτια που διατηρεί το τοπικό παραδοσιακό στυλ σε συνδυασμό με παροχές που δύσκολα τις συναντά κανείς ακόμη και σε 5αστερα ξενοδοχεία αποτελούν εγγυήσεις για ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές μετά από τις εξορμήσεις στα Καλά Νερά και στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.
Για το πρωινό η κάθε περιγραφή θα φανεί λιτή και λίγη. Προς γνώση σας - σας αναφέρουμε ενδεικτικά πως τα αυγά που προσφέρονται είναι τόσο φρέσκα που καταφθάνουν στο ξενοδοχείο κάθε πρωί από τα Καλά Νερά και από διπλανά χωριά. Οι χυμοί είναι στημένοι με φρούτα φρέσκα και κυριολεκτικά γεύεστε ένα πρωινό με την φύση να είναι στο ποτήρι και στο πιάτο σας.
Η φύση στο ποτήρι και στο πιάτο σας...

Η θάλασσα απέχει μόλις 300 μέτρα από το Αλκίφρων και η πρόσβαση σε αυτή είναι εύκολη ενώ γραφικά ταβερνάκια και καφέ στέκουν σε απόσταση αναπνοής από τα κύματα.  Μια ξεχωριστή εμπειρία είναι να δει κανείς τον ήλιο να δύει τόσο από την παραλία των Καλών Νερών όσο και από την γραφική αυλή του Αλκίφρων. 
Τα δωμάτια αναδύουν μια αρχοντική διάθεση


Αν το επιλέξετε σίγουρα θα κάνετε διακοπές που θα τις θυμάστε για μια ζωή αν και είμαστε σίγουροι πως θα «κολλήσετε».
Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


http://pinakio.blogspot.gr/