Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Olympus Mountain Activities Σχόλια από την ανάβαση της 22 Μαι 2016 Π.Πόροι -Π.Παντελεήμονας

 Δεν είναι μόνο να τη βλέπεις την ομορφιά, αλλά να την αισθάνεσαι. Μόνον έτσι φαίνεται και αποκαλύπτεται. Δραπετεύσαμε εκεί όπου ο χρόνος σταματά!!! Περπατήσαμε στο δάσος!!! 



Μια ανάσα από τις καταγάλανες ακτές των Π. Πόρων και του Π. Παντελεήμονα με τον χρόνο να κυλάει πίσω, μέσα σε πυκνή βλάστηση, πηγές με τρεχούμενα νερά, παραδοσιακά οικήματα, ρεματιές, μονοπάτια, καλντερίμια, ξωκλήσια να συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό, περπατήσαμε μέσα στην φύση, ακούσαμε τις φωνές των πουλιών το κάλεσμα του ανέμου και των νερών.


Τα συναισθήματα στο κόκκινο η ζεστασιά και οι απλότητα των λιγοστών κατοίκων απερίγραπτη μας υποδέχθηκαν με λουκούμια και τσίπουρο  μας φίλεψαν με παραδοσιακά εδέσματα με Ασχολίαστη την πουτίγκα της Αργυρό!! 


Μας ταξίδεψε η γλυκεία φωνή της Χαριτίνης και του Θανάση !! Έκπληξη της ημέρας ο Τάσος που πέρα από καταπληκτικος συνοδειπορος απεδείχθη και εκπληκτικός τροβαδουρος που με την γλυκεία χροιά της φωνής του μας χάρισε μαγικές μουσικές στιγμές.



  Γιορτάσαμε τις 20 συνεχόμενες πορείες σαν ΟΜΑΔΑ, που εσείς καθιερώσατε , στηρίξατε και αναδείξατε!!!!
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τ
ην υποστήριξη. 


Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την ανοχή σας στις ιδιοτροπίες μας .


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεχή στήριξη ,την Αργυρό ,την Βίκυ ,τον Στράτο ,τον Δημήτρη ,την Μερόπη ,τον Νίκο ,την Μαρία ,τον Χρήστο, την Εύη ,τον Αλέξανδρο, την Βασιλική , τον Γιάννη ,την Μποζένα ,τον Αντώνη ,τον Γρηγόρη ,τον Γιώργο,τον Παυλο και συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιον , ευχαριστούμε το σύμπαν ολόκληρο για τον ήλιο,την φύση και τον άνεμο που μας χαρίζει απλόχερα .