Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ημερίδα ενημέρωσης για το “Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων”

 Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στο προσεχές Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων “Worldchefs Congress & Expo 2016”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24-27
Σεπτεμβρίου, διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα ημερίδα ενημέρωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η παρουσίαση και ενημέρωση έγινε από την κυρία Δέσποινα Αμαραντίδου, General Manager  της εταιρίας “Artion Conferences & Events” και την ομάδα της η οποία αποτελεί τον επίσημο επαγγελματία διοργανωτή του συγκεκριμένου Συνεδρίου.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Βασίλης Λυκοστράτης καθώς επίσης και επιχειρηματίες και αντιπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων.


Κατά την παρουσίαση και τη συζήτηση, έγινε ενημέρωση των προοπτικών προβολής της Βέροιας ως συνεδριακού και γαστρονομικού προορισμού, αλλά και για τις τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα επιλεγμένο και διεθνές αγοραστικό κοινό και να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους.

Αφού κατατέθηκαν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις, ανανεώθηκε το ραντεβού για την καλύτερη παρουσία του Δήμου και των επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.