Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

ΣΕΕΠΥ ΠΙΕΡΙΑΣ : Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  (Σ.Ε.Ε.Π.Υ Πιερίας)
   
Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ

  
  Το Σωματείο Εργαζομένων στο Εμπόριο και την Παροχή Υπηρεσιών (Σ.Ε.Ε.Π.Υ.) Πιερίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την Κυριακή 8 Μαϊου, 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. 
  130  χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο οι οποίοι ζητούσαν το αδιανόητο για την εποχή 8ωρό η εργατική τάξη διανύει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της σύγχρονής ιστορίας.                            Οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των τελευταίων έξι ετών έχουν καταφέρει να ισοπεδώσουν σχεδόν τα πάντα, εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών έχουν χαθεί στο βωμό της υποταγής της χώρας και των πολιτικών της στα μνημόνια και τους δανειστές. Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας έχουν στην ουσία καταργηθεί, οι εργαζόμενοι δεν προστατευόμαστε από κανέναν, η δουλειά μας έχει καταντήσει δουλεία!
Τώρα είναι η σειρά μας να καταφέρουμε το «αδιανόητο», να αγωνιστούμε και να ανατρέψουμε όλα τα αντιλαικά και αντιεργατικά που μας επιβλήθηκαν.


- να δείξουμε ότι δεν παραιτούμαστε των δικαιωμάτων μας
- ότι δεν θα γίνουμε βορά στα απανταχού κτήνη της λιτότητας και της υποτιθέμενης σωτηρίας μας
- ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!   

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.


ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤο ΔΣ του Σωματείου