Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Βέροιας στο Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το τετραήμερο που
μας πέρασε με συμμετοχή και του Δήμου Βέροιας με δικό του περίπτερο.

Από την Πέμπτη 26/05 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή 29/05 το βράδυ, με σύμμαχο τον καλό καιρό και το πλούσιο παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκατοντάδες Θεσσαλονικείς και επισκέπτες πέρασαν ευχάριστες ώρες στη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Στην έκθεση συμμετείχαν επιμελητήρια και φορείς από όλη την Ελλάδα ενώ ο Δήμος Βέροιας ήταν ο μοναδικός μεμονωμένος Δήμος με αυτόνομη παρουσία.


Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας ζωής του Δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης, με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βέροιας και να συζητήσουν με τους επισκέπτες. Εκεί, διένειμαν ενημερωτικά και τουριστικά φυλλάδια του Δήμου αλλά και επιχειρήσεων που θέλησαν να συμμετέχουν, όπου, σε κάποιες περιπτώσεις η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Η Θεσσαλονίκη με το ένα περίπου εκατομμύριο κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά αποτελεί πρώτης τάξεως αγορά για την Βέροια και αυτό που έγινε αντιληπτό είναι πως η Βέροια δεν είναι μόνο ένα πέρασμα προς άλλο προορισμό αλλά πως από μόνη της αποτελεί έναν αυτόνομο προορισμό με πλήθος πολιτιστικών, θρησκευτικών και ψυχαγωγικών επιλογών για κάθε επισκέπτη.