Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ενημέρωση για τις κάρτες αγροτών και συμβολαιακής γεωργίας της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πραγματοποιήθηκε στον Κολινδρό

Μια πολύ χρήσιμη κι εποικοδομητική εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 30/03/2016 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Κολινδρού, για όλους όσους συναλλάσσονται
με τις νέες κάρτες αγροτών και συμβολαιακής γεωργίας της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ,  που "φώτισε" κάποιες άγνωστες σε μας πτυχές της διαδικασίας έκδοσής τους και των όρων χρήσεών της.
Ήταν μια συνδιοργάνωση του καταστήματος της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κολινδρού και του καπνικού συνεταιρισμού ΝΕΟΚΟΠΑΚ.
Αφού έγιναν οι βασικές τοποθετήσεις από δύο κατάλληλα καταρτισμένα στελέχη της τράπεζας, ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους θεατές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την εκδήλωση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι των σωματείων εμπόρων & επαγγελματιών, Κολινδρού και Αιγινίου, κύριοι Αντώνης Κύρκος και Πέτρος Τερζής, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και μέλη των ΔΣ αγροτικών συνεταιρισμών του Κολινδρού,καθώς και στελέχη του καταστήματος της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κολινδρού.
Ήταν μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία και ευχόμαστε στο μέλλον να γίνουν κι άλλες παρόμοιες, ώστε να ενημερώνονται οι αγρότες αλλά και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας, για διάφορα τρέχοντα ζητήματα.