Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΤΕΒΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ξεκινά την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας η νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή οργανώνεται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στην οποία ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμμετέχει ως εταίρος και υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.
 
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι 2.828 μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
 
Τα προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση είναι:
 
Τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά), είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά), είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, πάνες, μωρομάντηλα) καθώς και βρεφικές κρέμες. Θα διανεμηθούν επίσης: Ακτινίδια, μήλα και χυμοί μακράς διάρκειας.
 
Η διανομή θα γίνει στις Εγκαταστάσεις της Venus Growers, 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, 
στην Αλεξάνδρεια κατά τις ημέρες και ώρες:
 
Τετάρτη 20 Απριλίου έως Παρασκευή, 22 Απριλίου και ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.
 
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν με sms (όσοι δεν λάβουν μήνυμα sms στο κινητό τους να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Αλεξάνδρειας για να ενημερώσουν για τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούν).

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
 
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.