Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Eπίσκεψη μαθητών του εκπαιδευτηρίου ΠΛΑΤΩΝ στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. υποδέχθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 μαθητές διαφόρων χωρών που φιλοξενούνται μέσω του προγράμματος ERASMUS από το
Εκπαιδευτήριο ΠΛΑΤΩΝ της Κατερίνης.  Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της εταιρείας και την χρησιμότητά τους.

Συνολικά 30 μαθητές συνοδευόμενοι από 10 εκπαιδευτικούς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον κεντρικό χώρο της επιχείρησης και στη συνέχεια παρακολούθησαν το εταιρικό video, το οποίο τους πρόσφερε πλήρη εικόνα μίας σύγχρονης ελληνικής βιομηχανίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ενδιαφέρεται και υποστηρίζει την εκπαίδευση και την  επαγγελματική αποκατάσταση των νέων και είναι πάντοτε στην διάθεση των μαθητών και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων που επιθυμούν να ενημερωθούν για την λειτουργία της και για τα προϊόντα. Για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η εκπαίδευση είναι ο θεμέλιος λίθος για την δημιουργία μίας υγιούς και ισχυρής κοινωνίας και με χαρά στηρίζει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην βελτίωσή της και στην εύρυθμη λειτουργία της.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»