Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δήμος Κατερίνης: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 Δήμος Κατερίνης: Εργασίες συντήρησης – ελαιοχρωματισμών στα γήπεδα της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ


Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που γίνονται καθημερινά από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, στο γήπεδο της Τ.Κ. Σεβαστής, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στο βάψιμο των κερκίδων, των αποδυτηρίων των ομάδων κ.ο.κ., ενώ αντίστοιχες εργασίες προηγήθηκαν και στις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων Κορινού, Σβορώνου, Περίστασης, Παραλίας, Νεοκαισάρειας, Λόφου, Τριλόφου, Ατρομήτου, καθώς και στο Α’ & Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Επιπλέον, στο γήπεδο του Π.Κεραμιδίου τοποθετήθηκε στέγαστρο στην κερκίδα και έγινε περίφραξη του χώρου.

 Χρυσόστομος Κυραϊλίδης: «Οι εργασίες στα γήπεδα της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων αποτελούν απτή απόδειξη του ενδιαφέροντός μας, για την στήριξη της άθλησης και της ψυχαγωγίας των νέων»

Αναφερόμενος στις εργασίες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Κυραϊλίδης τονίζει:Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης,  επενδύουμε στον Αθλητισμό, όπως και στους τομείς του Πολιτισμού και της Παιδείας, γιατί για το Δήμο Κατερίνης αποτελούν διαχρονικά πρώτες προτεραιότητες. Οι εργασίες στο γήπεδο της Τ.Κ. Σεβαστής, αποτελούν μία ακόμη απτή απόδειξη του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής, για την στήριξη της άθλησης και της ψυχαγωγίας των νέων μας, σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης”.
Γενικότερα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των περιοχών του Δήμου συντηρούνται κανονικά και σε καθημερινή βάση, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για την άθληση, σε όλες τις ηλικίες.