Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Βεροίας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 2168 / 44721 / 08-09-2014 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 29-02-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00μ.μ., με θέμα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:




Θέμα
1ο
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Δήμου Βέροιας.
Θέμα
2ο
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο  για την Τροποποίηση του Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Βέροιας. 
Θέμα
3ο
Διευκρίνιση διαφορών που ενέκυψαν κατά την εφαρμογή του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Βέροιας.
Θέμα
4ο
Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, στην Παρθένα Ευθυμιάδου του Χαραλάμπους, για το κατάστημά της στην Τ.Κ. Ν. Λυκογιάννης (Ο.Τ. 25 αρ. οικ.166) της  Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου.
Θέμα
5ο
Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨Επιχείρηση Αναψυχής– ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ  ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ¨, στον Νικόλαο Ζησέκα του Κωνσταντίνου, για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Βεργίνας (Ο.Τ. 79 αρ. οικ.389) της  Δ.Ε. Βεργίνας.
Θέμα
6ο
Προσωρινή ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης του Γεωργίου Φύκατα  με την επωνυμία “OLA  LIVE STAGE”, στην οδό Ιεραρχών 7 στην Βέροια
Θέμα
7ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Λάζαρου Δουλγερίδη του Παναγιώτη, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία ”ΝΟΤΑ-ΝΟΤΕ” στην οδό Ανοίξεως 100  στην Βέροια.
    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.