Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Προκρίθηκε στο κύπελλο ο Ηρακλής. Κέρδισε τη Νίκη στο Αιγίνιο

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου καθώς πήρε την πρόκριση στο Αιγίνιο απέναντι στη Νίκη Αιγινίου με αρκετά εύκολο τρόπο.
Ο Ηρακλής πίεσε πολύ στο σερβίς και προκάλεσε προβλήματα στη Νίκη που μπήκε φοβισμένα και άτολμα με αποτέλεσμα να μη φτάσει ποτέ στην συνηθισμένη της απόδοση και να μη κοντράρει πουθενά τον Ηρακλή που πήρε εύκολα όλα τα σετ.
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ηρακλή ο Παλέντζας ενώ για τη Νίκη Ντουντούδης και Ματσκίδης.

Τα σετ: 12-25, 13-25, 13-25
Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης) Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Παπαλεξίου, Βουλκίδης, Γκορίδης, Κνάπεκ-λ / Ντουντούδης, Ματσκίδης, Κιοσσές, Γκορτζίλας.
Ηρακλής (Ορφανός) Χατζηηλιάδης, Πέντσεφ, Πίζα, Τσολάκος, Στίγγας, Παλέντζας, Παπαδημητρίου -λ / Πιπέργιας, Μαυροβουνιώτης, Στεφανίδης, Γάτσης.

Θανάσης Στράντζαλης: «Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος σήμερα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Ο αντίπαλος μας επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή κατάσταση κι εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Γιάννης Ορφανός: «Τα παιδιά έκαναν αυτό που ζήτησα, καθώς ήταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Με χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι παρά τις αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα έδειξε σταθερότητα»

Η διοίκηση της Νίκης Αιγινίου θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το κλειστό, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.


Δείτε φωτογραφίες  εδώ

http://www.greekvolley.com