Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΥ - ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης την Πέμπτη στις 10:30 π.μ.

ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 4/2  στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης

Μέρες τώρα η μικρομεσαία αγροτιά αντιπαλεύει με κάθε μορφή αγώνα τα τεράστια
προβλήματα επιβίωσηςαυτά που δημιουργούν οι αντιαγροτικές πολιτικές της ΕΕ & της κυβέρνησης  με τα προαπαιτούμενα μέτρα του ψηφισμένου από όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι 3ου μνημονίου.

Παλεύουμε ενάντια στην πολιτική της  ΚΑΠ που μας εξοντώνει. Σε αυτό τον αγώνα μας καθημερινά γνωρίζουμε και συναντάμε  εκατοντάδες  εργαζόμενους, νέους, γυναίκες, συνταξιούχους, που βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και βάσανα.
Η συμπαράστασή τους μας δυναμώνει στον πολυήμερο αγώνα μας στους δρόμους.  Καταλαβαίνουμε ακόμη καλύτερα το κοινό συμφέρον στη δράση, αφού  όλοι είμαστε θύματα  αυτής της άγριας  πολιτικής, για να μην πληρώσουν τίποτα για την κρίση που δημιούργησαν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. Είμαστε στο ίδιο αγωνιστικό μετερίζι για το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό κ.λπ..

Κοινός λοιπόν και ο  αγώνας μας!

Σας καλούμε δυναμικά να διαδηλώσουμε και να πορευτούμε, αγροτιά - εργατιά μια γροθιά,  μαζί  με την αγωνιζόμενη νεολαία, τα κινήματα των συνταξιούχων, των  γυναικών και των αυτοαπασχολουμένων, συμμετέχοντας δυναμικάστην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, συνδικαλιστικοί φορείς και κινήματα την Πέμπτη 4/2  στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

     Σαν Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση είμαστε βέβαιοι, πως όλοι μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις στην κατεύθυνση ανατροπής των βάρβαρων πολιτικών, που μας ξεκληρίζουν.

    Όλοι μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε τη δική μας συμμαχία, την αλληλεγγύη.

Οργανωμένοι ενάντια στην ΕΕ και την ΚΑΠ, το ΔΝΤ, τα μονοπώλια, τις κυβερνήσεις και την εξουσία τους που μας εξοντώνουν, αντιστεκόμενοι στην εκμετάλλευση και την καταστροφή !
                                                                                                                                                 
Εμπρός κλιμακώνουμε και δυναμώνουμε τους αγώνες και τη συμμαχία!

Συνεχίζουμε να φέρνουμε τα μηχανήματά μας και να ενισχύουμε περαιτέρω τα ΜΠΛΟΚΑ του αγώνα!

Ούτε βήμα πίσω!