Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Διαδικτυακή «επίθεση» και ραδιοφωνική παρέμβαση των οπαδών του ΠΑΟ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν την σελίδα του κυβερνώντος κόμματος στο facebook, σε μια ακόμα κίνηση αντίδρασης για την τιμωρία της Θύρας 13 ενώ έκαναν παρέμβαση στον ρ/σ του
ΣΥΡΙΖΑ!

Ο επίσημος λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook «ανέβασε» μια φωτογραφία για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 24 Ιανουαρίου ενόψει του ενός χρόνου κυβέρνησης και στα σχόλια έγινε... χαμός! Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού απάντησαν με το ίδιο κείμενο, προαναγγέλοντας συνέχεια στις αντιδράσεις τους για το κλείσιμο της Θύρας 13 από τον Σταύρο Κοντονή.
Το κοινό μήνυμα ανέφερε: 
«Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13...»
Παρέμβαση και στον ρ/σ «Στο κόκκινο»
Από κει και πέρα, αυτή δεν ήταν η μοναδική αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Το βράδυ της Τετάρτης φίλοι του «τριφυλλιού» πήγαν στον ρ/σ «Στο κόκκινο», μπήκαν στο στούντιο και ζήτησαν να διαβάσουν την ανακοίνωση της Θύρας 13. Αυτό έγινε και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα με τους υπαλλήλους του σταθμού.

Διάβασε περισσότερα στο: Διαδικτυακή «επίθεση» και ραδιοφωνική παρέμβαση! (audio) | Superleague & Παναθηναϊκός | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook