Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


 Με δύο πανελλήνιες εκπαιδευτικές διακρίσεις ολοκλήρωσε για την απελθούσα χρονιά το πρόγραμμα μαθητικών δραστηριοτήτων το 6ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης.

  Συγκεκριμένα η ΣΤ΄2 τάξη του 6ου δημοτικού σχολείου της πόλης μας επιβραβεύτηκε από το Ε.Κ.Ε.ΔΙ.Σ.Υ. (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού) με το βραβείο «εξαίρετης δημιουργίας» για τη συμμετοχή με δεκάλεπτη ταινία-ντοκιμαντέρ στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με θεματολόγιο «η ιστορία του σχολείου μας». Το βραβείο παρέλαβε η εκπαιδευτική κοινότητα της Κατερίνης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Μουσείου της Ακρόπολης.


  Η ίδια τάξη τιμήθηκε για την επιτυχή συμμετοχή και στο διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο του 1ου συνεδρίου σχολικής ψυχολογίας και είχε ως κεντρικό θέμα «το δικό μας σχολείο, τι μου αρέσει στην τάξη μου και γιατί το σχολείο είναι σημαντικό για μένα». Στο διαγωνισμό αφίσας συμμετείχαν σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, ενώ η εκδήλωση της απονομής υλοποιήθηκε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Ελληνική πρωτεύουσα.
  Θερμά συγχαρητήρια στον δάσκαλο της ΣΤ,2 του 6ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης Ιωάννη Δημητριάδη που συντόνισε τις δύο επιβραβευμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς και στις μαθήτριες που διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία τους διαγωνισμούς, Αθηνά Αλεξίου, Νεφέλη Δημητριάδου, Ελεάνα Εντρίκο, Μαρία Ιωσηφίδου, Νικολέτα Κιολέογλου, Φιλαρέτη Οικονόμου, Ειρήνη Ορφανίδου,  Παναγιώτα Τσιάμη, Αναστασία Τσιανοπούλου και Σοφία Χουγκάζ.