Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Ι.Μ. Κίτρους

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο διενοριακό πρωτάθλημα σκάκι των κατηχητικών συνάξεων που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Αγιος Φώτιος» της
Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 (προηγήθηκαν προκριματικοί αγώνες σε κάθε κατηχητικό) με την πληθωρική συμμετοχή παιδιών ολων των Ενοριών και κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα εντάσσεται σε σειρά εκδηλώσεων του Γραφείου Νεότητας που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Στόχος είναι η επικοινωνία και η σύσφιξη των σχέσεων των μελών των κατηχητικών συνάξεων, παιδιών και νέων, ενώ στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες δράσεις .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος επέδωσε αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι διακριθέντες τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευθούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας.


Οι διακριθέντες είναι οι εξής:

Κατηγορία παιδιών Δημοτικού:
Ξανθόπουλος Γαβριήλ, ενορίας Θείας Αναλήψεως Κατερίνης
Καλπόυκης Αλέξανδρος ενορίας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ανδρομάχης
Καλπούκης Σεβαστιανός ενορίας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ανδρομάχης

Κατηγορία παιδιών Γυμνασίου:
Αμανατίδης Φώτιος, ενορίας Αγίας Τριάδας Κατερίνης
Ρετσίδης Ιωάννης ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης
Κανταρτζή Γωργία, ενορίας Αγίας Τριάδας Κατερίνης

Κατηγορία παιδιών Λυκείου:
Ευθυμιάδης Ιωάννης ΓΕΧΑ Κατερίνης
Χατζηνικολάου Δημήτρης, ενορίας Αγίας Τριάδος Κατερίνης
Ματσέλος Ιωάννης, ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης
Ευχαριστίες ανήκουν στους φορείς αλλα και σε μεμονωμένα άτομα, που συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Τουρνουά. Ιδιαίτερα στον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης και τον πρόεδρο του Θεοδώρο Φουντουκίδη.