Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ακούγονται παράπονα για γιατρό του κέντρου Υγείας Αιγινίου

Δέκτες καταγγελίας και παραπόνων γίναμε χθες για παιδίατρο στο κέντρο υγείας Αιγινίου, από
μητέρα που πήγε το μικρό παιδάκι της για προγραμματισμένο εμβόλιο....
Τα παράπονά της επικεντρώνονται περισσότερο στη συμπεριφορά εναντίον της, παρά στα τυπικά της ιατρικής διαδικασίας που ακολουθείται.
Προσπάθησε με πάρα πολύ υπομονή όπως μας είπε, να δώσει τόπο στην οργή και να ξεπεράσει τις αναίτιες επιθέσεις εναντίον της, αλλά έβλεπε ότι δεν έβγαινε πουθενά, τουναντίον μάλιστα δυσχέραινε ακόμη περισσότερο τη θέση της.
Από μία μικρή έρευνα που έγινε αργότερα, προέκυψε ότι υπάρχουν διαμαρτυρίες και από άλλους γονείς με τον συγκεκριμένο γιατρό του κέντρου υγείας.
Η μητέρα συνιστά στους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο κέντρο υγείας Αιγινίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι δεν μπορεί να παίζει κανείς με την υπομονή, με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, πόσο δα μικρών παιδιών...

Το ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε πουθενά καλά, οικονομικοί πόροι δεν υπάρχουν, όμως είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο, να γίνει έρευνα από αρμόδιους φορείς, να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, ώστε να διορθωθούν ή ν' αποφευχθούν μελλοντικά τυχόν νέες διαμαρτυρίες και παράπονα...