Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τρώγοντας γεμιστά πλούτισε η Θεανώ Φωτίου, συνταξιούχος του δημοσίου, βουλευτής επικρατείας και αναπληρωτής υπουργός … αλληλεγγύης ;;;

Η Θεανώ Φωτίου γεννήθηκε στις 10 Mαΐου 1946 και από το 1972 εργάστηκε ως βοηθός στο ΕΜΠ όπου δίδασκε Αρχιτεκτονική Σύνθεση και αστικό σχεδιασμό. Παράλληλα με την
εργασία της για το ελληνικό δημόσιο, συμμετείχε σε Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, ασχολήθηκε με την έρευνα και εργάστηκε για ξένα ιδρύματα. Από τις δραστηριότητες της αυτές, απέκτησε έως το 2012 όταν συνταξιοδοτήθηκε και έγινε βουλευτής επικρατείας, 11 ακίνητα (εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο),καταθέσεις ύψους 109.000 ευρώ και το 2015 ένα εφάπαξ συνταξιοδότησης δημοσίου υπάλληλου ύψους 70.000 ευρώ.

Τι γίνεται αυτή τη στιγμή ;; Σύμφωνα με τα προλεγόμενα, η κυρία Φωτίου ετών 69, λαμβάνει από το δημόσιο σύνταξη, βουλευτική αποζημίωση και δαπάνες ( + μπόνους συμμετοχής σε διάφορες επιτροπές, + συγκοινωνιακή, ταχυδρομική και τηλεφωνική ατέλεια κλπ), έξοδα παράστασης ως υπουργός και έχει και την προηγούμενη περιουσία της άθικτη.
Αφήνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και αναλύοντας απλά και μόνο την τακτική Φωτίου, σαφέστατα προκύπτει ότι αν θέλει κάποιος να πλουτίσει πρέπει να δραστηριοποιείται παράλληλα σε διαφορετικούς τομείς και όχι να φάει γεμιστά. Ουτε να χαρίσει τα ακίνητα του. Οταν πρόκειται όμως για την Ελλάδα, τόσο η κυρία Φωτίου όσο και οι υπόλοιποι νυν και πρώην διαχειριστές (Βαλαβάνη, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Βενιζέλος, Τσακαλώτος κλπ) κάνουν ακριβώς το αντίθετο : μειώνουν το εισόδημα της χώρας και χαρίζουν την περιουσία της για να φτιάξουν γεμιστά ώστε να έχουν οι ιδιοκτήτες της και εργοδότες τους … τι να φάνε ! 
Ως διαχειριστές των ατομικών τους συμφερόντων όμως, κανένας τους δεν τα έκανε αυτά!

https://justiceforgreece.wordpress.com