Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ομιλία για την απελευθέρωση της Κατερίνης και ενημερωτική δράση στις αγροτικές περιοχές της Πιερίας

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στα γραφεία της  Τ.Ο. Πιερίας η καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία ήταν αφιερωμένη σε μία μεγάλη εορτή για την τοπική κοινωνία και ιστορία της Κατερίνης. Ο
συναγωνιστής Θωμάς Χρυσομάλλης μίλησε με θεματικό περιεχόμενο την Απελευθέρωση της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό και την ηρωική μάχη, που δόθηκε  τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου 1912, στην οποία έπεσε ο Αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Σβορώνος.
Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η συναγωνίστρια Μπατάλα Μαρία, η οποία καυτηρίασε τον δόλιο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση των ξενόδουλων προωθεί την πλήρη ομηρία του ελληνικού λαού στο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα. 
Ενημερωτική δράση 
Ο τρόπος ζωής των Χρυσαυγιτών δεν είναι προεκλογικός! Γι’ αυτό όλες οι τοπικές οργανώσεις του Κινήματος συνεχίζουν αδιάκοπα τον Αγώνα φτάνοντας μέχρι και στις πιο απομονωμένες και αποκομμένες περιοχές τις ελληνικής επικράτειας !Μέσα στο πλαίσιο αυτό των ενημερωτικών δράσεων και συζητήσεων, κλιμάκιο συναγωνιστών από την  Τ.Ο. Πιερίας επισκέφθηκε τα χωριά Σεβαστή, Κούκο και Παλαιόστανη. Ο κόσμος υποδέχτηκε τους συναγωνιστές και συζήτησαν με πολύ ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις και συνέπειες του μνημονιακού ολοκαυτώματος.
Η Χρυσή Αυγή είναι αποφασισμένη να ενημερώσει  μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα της υπαίθρου για την  ταφόπλακα  της αγροτιάς, που είναι το «αριστέρο»  μνημόνιο.