Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μήνυμα Νίκου Μακρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου του 1940 υπήρξε απόδειξη του πάθους των Ελλήνων για ελευθερία και αξιοπρέπεια, υπήρξε δείγμα ανδρείας και αυτοθυσίας.
Αποδίδουμε ευγνωμοσύνη και φόρο τιμής σ' όλους αυτούς τους ήρωες, σε όλους αυτούς που υπερασπίστηκαν και διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού έθνους και μας οδήγησαν στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία μας. Σ’ όλους αυτούς που δε δίστασαν να προσφέρουν ακόμη και τη ζωή τους και άφησαν σε εμάς παρακαταθήκες υπερηφάνειας και πατριωτισμού. Σ’ όλους αυτούς που έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά για το μεγαλείο της Ελλάδας, καταγράφοντας το έπος του ’40 στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας.
Όλα αυτά δίνουν σε εμάς διδάγματα ενότητας και δύναμηςστη μάχη για την έξοδο της Πατρίδας μας από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας μας. Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και σε όλους έχει ριζώσει η ανησυχία για τη χώρα και τον τόπο μας, για το μέλλον μας. 
Ας φανούμε άξιοι απόγονοί τους, ικανοί να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και  αγάπη για την Ελλάδα. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι για να αγωνιστούμε με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.Ας αγωνιστούμε και εμείς σήμερα για το δικό μας "ΟΧΙ". Μπορούμε. Όπως είναι άλλωστε γνωστό:
«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του».

Ζήτω η Ελλάς
Ζήτω το «ΌΧΙ»


Με τιμή,
Μακρίδης Νίκος
Επικεφαλής συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»-
Δημοτικός Σύμβουλος –
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Πιερίας