Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τοποθέτηση Φωτισμού Ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Κεντρικό Ομοσπονδιακό Στάδιο της Ποντγκόριτσας Μαυροβουνίου

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979 έως και σήμερα διαγράφει μία πετυχημένη ανοδική πορεία στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού και τα προϊόντα της έχουνε
εξοπλίσει πολλά σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά έργα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής. Πρόσφατα προϊόντα φωτισμού ασφαλείας της εταιρείας τοποθετήθηκαν στο Κεντρικό Ομοσπονδιακό Στάδιο της Ποντγκόριτσας στο Μαυροβούνιο.

Πιο συγκεκριμένα, τα φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκαν στο στάδιο της Ποντγκόριτσας, το οποίο φιλοξενεί την ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα και έχει αναλάβει επιτυχώς την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων για το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαυροβουνίου, το ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ και το ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ. Τα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιλέχθηκαν για το μεγάλο αυτό έργο με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την ποιοτική παροχή τεχνικών λύσεων, αφού η εταιρεία βρίσκεται παγκοσμίως στη κορυφή των κατασκευαστών ηλεκτρονικών συστημάτων  ασφαλείας και προσφέρει λύσεις ασφαλείας για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές κτιρίων .

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  ερευνά, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της διαθέτοντας αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, άρτια εξοπλισμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και στη συνέχεια τα διανέμει μέσω του Δικτύου πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, Vds, TUV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU, ANCO, EMV, PHOENIX TEST LAB, LS, MIKES BABT κ.ά., ενώ η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 140001.