Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Εμφάνιση Παπαγεωργόπουλου με μπλουζάκι υπέρ της πολιτικής κάθαρσης!

Με το σύνθημα «Οι Κλέφτες στη Φυλακή» τυπωμένο στη φανέλα του, κυκλοφόρησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πρώτη μέρα μετά την αποφυλάκισή του, ο πρώην Δήμαρχος, στέλνοντας
μήνυμα για πολιτική επανεργοποίησή του
Δεν έχασε χρόνο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καθώς έσπευσε σε λιγότερο από 24 ώρες από την αποφυλάκισή του, να δώσει στίγμα της πολιτικής του θέσης και να κάνει έντονη την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα.
Έτσι, αψηφώντας την 67% αναπηρία του και θέλοντας να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία της κάθαρσης, φόρεσε ένα μπλουζάκι με το πάγιο σύνθημα της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ότι συντάσσεται μαζί της.
Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο ίδιος, «δεν έχει υπογράψει ποτέ Μνημόνιο», γεγονός που όχι μόνο τον καθιστά αυτομάτως αθώο, αλλά και σύμμαχο με την παράταξη του ευεργέτη του, του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.
Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί, είναι πρόθυμος να προσέλθει στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, αφού για χρόνια μαχόταν το πελατειακό κράτος και τη διεφθαρμένη πολιτική ελίτ που από φόβο τον έκλεισε στη φυλακή, όπως τον Κολοκοτρώνη. 
«Αν στις επόμενες δίκες για κάτι ακόμα χαμένα μικροποσά, καταδικαστώ πάλι, σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν να με κάνουν να σωπάσω, επειδή με φοβούνται ακόμα», απάντησε όταν ρωτήθηκε για τις επικείμενες δίκες στις οποίες θα είναι επίσης κατηγορούμενος.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)