Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Ανακοίνωση για προπονητές 2015-2016

Από την Επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι για τους προπονητές των ομάδων και την λειτουργία της τεχνικής περιοχής των αγώνων περιόδου 2015-2016 θα ισχύσουν αυστηρώς τα παρακάτω:

·                     Για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία οι ομάδες υποχρεούνται να προσλάβουν προπονητή που έχει σε ισχύ ταυτότητα προπονητή η οποία εκδίδεται από την Ε.Π.Ο.
·                     Στη συνέχεια υπογράφεται σύμβαση της ομάδος με τον προπονητή και κατατίθεται στη Δ.Ο.Υ.
·                     Ένα αντίγραφο της σύμβασης με αντίγραφο της ταυτότητας προπονητή κατατίθεται στην Ε.Π.Σ. Πιερίας μαζί με παράβολο 40 € για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή.
·                     Η παραπάνω έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία είναι υποχρεωτική.
·                     Για την Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία η πρόσληψη προπονητή δεν είναι υποχρεωτική.
·                     Αν θέλουν να προσλάβουν προπονητή θα πρέπει να εφαρμόσουν ότι αναφέρεται παραπάνω για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
·                     Οι ομάδες της Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας που δεν προσέλαβαν προπονητή είναι υποχρεωμένες να προμηθευτούν από την Ε.Π.Σ. Πιερίας κάρτα υπευθύνου ομάδας τεχνικής περιοχής για μία φορά την αγωνιστική περίοδο, καταβάλλοντας παράβολο σαράντα (40) ευρώ
·                     Όλα τα παραπάνω θα αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
·                     Για την εφαρμογή των παραπάνω θα δοθούν οδηγίες στους Διαιτητές και Παρατηρητές των αγώνων.

Για την Επιτροπή πρωταθλήματος
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Δασιόπουλος