Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις ΚΚΕ.  Χιλιάδες άνθρωποι βροντοφώναξαν «Όχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε
τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων - δανειστών. Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».
Σε αυτά τα πλαίσια έγινε και η συγκέντρωση και πορεία στην Κατερίνη, όπου εργαζόμενοι, νέοι και νέες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι διαδήλωσαν ΟΧΙ στη συνεχή χρεωκοπία του λαού, ΟΧΙ στα εκβιαστικά διλήμματα που βάζουν το λαό να διαλέξει τη θηλιά με την οποία θα τον κρεμάσουν, τις 47+8 σελίδες ή τις προτάσεις των δανειστών ή ο, οτιδήποτε άλλο του πλασάρουν ως τη δήθεν σωτηρία του.

Τον ίδιο χαρακτήρα έχει πλέον και το δημοψήφισμα που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός, χαρακτήρα εκβιαστικό που επιδιώκει να κάνει το λαό συνένοχο σε αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και να επιλέξει ανάμεσα σε Σκύλλα και Χάρυβδη.
Ο λαός να πει όχι και στους δύο με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του. Να απορρίψει τόσο το σχέδιο των δανειστών όσο και στο σχέδιο της κυβέρνησης. Να σηκώσει το ανάστημα του και να διεκδικήσει τη μοναδική ρεαλιστική λύση για τα δικά του συμφέροντα που είναι η ρήξη με την ΕΕ και το σημερινό δρόμο ανάπτυξης.
.
                                              Γραφείο Τύπου Τ.Ε Πιερίας του ΚΚΕ