Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

"Το Ραδιοφωνικό Φινάλε του Αντώνη Τσολογιάννη...με Γιάννη Κότσιρα και μεγάλο διαγωνισμό

"Το Ραδιοφωνικό Φινάλε του Αντώνη Τσολογιάννη...μετα Μουσικής στις 25.6 και ώρα 4μμ"
Αποφασίσαμε να βάλουμε μια άνω τελεία στο ραδιόφωνο μετά άπω 4 χρόνια πετυχημένα και με καλεσμένο τον Γιάννη Κότσιρα.... όπως εξάλλου ξεκινήσαμε....



ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Αρώματα Καλοκαιριού ... Και τι λέτε σαλπάρουμε μέχρι την μαγευτική Ζάκυνθο; 
Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και οι εκπομπές Άρωμα Μετά Μουσικής Αντώνης και Γιούλη Αlive , Λέξεις Μουσικές, Μπιζ Μπιζέ σας χαρίζουν 2 Διανυχτερεύσεις στα Alavastros Villas.
Συντονιστείτε καθημερινά στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και διεκδικήστε εσείς μία από τις 2 Διανυχτερεύσεις για την περίοδο από 25.8 - 10.9
Συντονιστείτε καθημερινά στους 98,7Fm & www.dimotikoradiofono.gr

Τα Alavastros Villas, στο χωριό Ξηροκάστελο ανάμεσα στα δέντρα και μόλις λίγα λεπτά από την χώρα του νησιού, μας αγκαλιάζει αυτό το καλοκαίρι και μας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης. Σε μεζονέτες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 - 4 άτομα, όμορφα διακοσμημένες και με όλες τις παροχές και ανέσεις. 

Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό μας, κάνοντας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ τον διαγωνισμό μας και στέλνοντας τα μηνύματα σας στη σελίδα μας " Άρωμα Μετά Μουσικής Αντώνης και Γιούλη Αlive ", γράφοντας Alavastros (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) και (ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25.6 στο φινάλε των εκπομπών μας στις 4μμ στους 98,7Fm για τα Ιωάννινα & www.dimotikoradiofono.gr για τους πιο μακρινούς.

Αρώματα Καλοκαιριού και τι λέτε Σαλπάρουμε;

https://www.facebook.com/events/390074201195335/