Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή γιορτή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού

 Καλοκαιρινή Γιορτή  2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού

   Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2014-2015   πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015  στο ανοικτό αμφιθέατρο  του 2ου Δημοτικού Σχολείου η καθιερωμένη
καλοκαιρινή γιορτή.  Η γιορτή περιλάμβανε  μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χαρούμενα θεατρικά σκετς, τραγούδια και χορό. Οι μαθητές όλων των τάξεων χάρισαν όμορφες εικόνες στους παρευρισκόμενους γονείς και κηδεμόνες και φίλους που γέμισαν τις κερκίδες του αμφιθεάτρου.

  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Διευθυντή του σχολείου Δημήτριο Χλεμέ, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, βοηθητικό προσωπικό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «...τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς μαζί τις αντιμετωπίσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.  Πρωταρχικός μας στόχος είναι η πολύπλευρη αγωγή των μαθητών και η παροχή κάθε φροντίδας που συντελεί στη διαμόρφωση υγιών στάσεων και συμπεριφορών όλων των παιδιών. Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε όλους  συμπαραστάτες.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος, είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι! Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσουν την παιδικότητά τους και ας πάρουμε δύναμη από το χαμόγελο και τη χαρά τους...».


  Μετά το τέλος της σχολικής γιορτής στο προαύλιο του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων διοργάνωσε την ετήσια λαϊκή – δημοτική βραδιά, με πολυμελή ορχήστρα και με πλούσια εδέσματα αλλά και κληρώσεις δώρων, θέλοντας να ενισχύσει με τον τρόπο αυτόν τα οικονομικά του αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και  φίλους του Συλλόγου να διασκεδάσουν όλοι μαζί, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη σχολική χρονιά.