Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ ΠΙΕΡΑΣ για τη συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της 11 Ιουνίου 2015 στην Κατερίνη

Στις 9-6-2015 σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας  αποφάσισε να καλέσει τα μέλη του – εργαζόμενους στους Δήμους της Πιερίας - να συμμετέχουν στο
συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που γίνεται την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.
Ξεπερνώντας  - ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ  ΤΟΥ -   προκαταλήψεις, και ιδεοληψίες που χρόνια τώρα καλλιεργούνται εναντίον του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος που εκφράζεται από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων στους ΟΤΑ Πιερίας στο συλλαλητήριο της Πέμπτης για να διεκδικήσουμε την  « κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων της προηγούμενης πενταετίας που εξαθλιώνουν τη ζωή μας, και την αναπλήρωση των εισοδημάτων που  μας αφαίρεσαν όλα αυτά τα χρόνια».
Η ενότητα των εργαζομένων κτίζεται στη βάση των κοινών μας προβλημάτων και στην κατεύθυνση του ταξικού – αγωνιστικού προσανατολισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Ενός κινήματος ανεξάρτητου από την  κυβέρνηση , την εργοδοσία, την επιρροή  της  αστικής ιδεολογίας που θέλει τους εργαζόμενους σκυφτούς και υπάκουους, και τα αφεντικά  να ξεσαλώνουν  ασύδοτα.
Επειδή  η νέα συμφωνία που έρχεται από τη μια θα νομιμοποιεί  όλα τα προηγούμενα αντεργατικά μέτρα και από την άλλη θα μας  φέρνει νέα δεινά  σε μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό, φορολογία κλπ είναι  ΣΗΜΕΡΑ ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε  να αντιδράσουμε δυναμικά:
Στις 11 Ιούνη με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ,
 που παίρνει το χαρακτήρα Παλλαϊκής κινητοποίησης,
και να προετοιμαστούμε για ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που θα κηρυχτεί μέσα στον Ιούνη.

Οι αγώνες που κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ενάντια στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένοι. Δεν θα εγκλωβιστούμε στην επιλογή του μικρότερου κακού, ούτε θα αποδεχτούμε νέα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία θα έρχονται μετά από μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, μιας δήθεν φιλολαϊκής κυβέρνησης. Διεκδικούμε τη ζωή που μας ανήκει, που δικαιούμαστε, που αντιστοιχεί στις δυνατότητες της σημερινής τεχνολογικής και επιστημονικής ανάπτυξης, που μπορούμε να κατακτήσουμε με τον αγώνα μας ενάντια στους  ντόπιους και ξένους δυνάστες μας και τα συστήματά τους.
Όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Πιερίας
στο συλλαλητήριο στις 11 Ιούνη
στην Πλατεία Ελευθερίας ώρα 7:30 μμ

ΔΑΣ-ΟΤΑ ΠΙΕΡΑΣ
Κατερίνη 9-6-2015