Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Πιερικός: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Παπαδόπουλου (video)

Τους παίκτες του Πιερικού αποχαιρέτισε ο Κώστας Παπαδόπουλος εξηγώντας τους πως έφτασε στο σημείο να αποσύρει την ομάδα από τα πλέι άουτ.
Ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» ανέλυσε τα αίτια που οδήγησαν το ιστορικό σωματείο στην πρόωρη αποχώρησή του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος για να σώσει τον σύλλογο της Κατερίνης και ευχήθηκε στους παίκτες ό,τι καλύτερο για το μέλλον στις καριέρες τους.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως του χρόνου θα απεμπλακεί απ' τα διοικητικά του Πιερικού, θα τον παρακολουθεί σαν φίλαθλος, και πως εξετάσει προτάσεις από Αθήνα.
Μεταξύ των άλλων ο Παπαδόπουλος είπε:
«Πιστεύω ότι ο Πιερικός δεν θα κάτσει πάνω από έναν χρόνο στη Γ’ Εθνική. Το πιστεύω αυτό και σκέφτομαι να δουλέψω σ' αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο τον επόμενο χρόνο, ενδεχομένως να εμπλακώ με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου στην Αθήνα. Έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες θέλω να σκεφτώ, αλλά ο Πιερικός είναι η ζωή μου και αφού είναι η ζωή μου θα ενδιαφέρομαι. Κι αφού θα ενδιαφέρομαι, θα βοηθώ.
Όλα τα σωματεία πέρασαν δύσκολες εποχές, τεράστια σωματεία πήγαν στη Γ’, γύρισαν στη Β’, χτυπούν την πόρτα της Α’. Αυτό δίνει τον τόνο στους διοικούντες την ομάδα, αλλά δίνει και το ενδιαφέρον στους οπαδούς. Όταν ο κόσμος του Πιερικού που έκοβε 5.000 εισιτήρια με τη Λάρισα ή έκοβε στη Γ' Εθνική 3-3.500 εισιτήρια βλέπει την ομάδα του συνέχεια στη Β' Εθνική αρχίζει να βαριέται, να κουράζεται... Όταν η ομάδα ξεμένει και από στόχους νωρίς, φτάνουμε στην τραγική εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών που δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε διαιτησία.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Το πάλεψα όσο δεν πάει. Έχω βάλει σε μεγάλο κίνδυνο το σπίτι μου, το γραφείο μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου. Στενοχωριέμαι για όλα αυτά. Θα ήθελα σήμερα να έρθω και να σας ντοπάρω για το ματς με τη Ζάκυνθο, αλλά δυστυχώς ήρθα να σας χαιρετήσω. Θέλω να κλείσω με προσωπικές ευχές για τον καθένα σας».