Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

 Μερικοί από τους πιο απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να υποστηρίζετε τα παιδιά που βοηθάει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι και οι ακόλουθοι:


1)      Τοποθετώντας στο κατάστημά /εταιρεία/ σύλλογο/ σχολείο έναν κουμπαρά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 125 κουμπαράδες στην Κατερίνη και περίπου 25 στην Αθήνα καθώς και 2 στη Θεσσαλονίκη.  Κάθε φορά που μας δίνετε τα έσοδα του κουμπαρά, ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» φροντίζει να σας δίνει νόμιμη απόδειξη είσπραξης-δωρεάς με την τρέχουσα ημερομηνία στο όνομα-επωνυμία του καταστήματος. Γίνετε και εσείς κρίκος της αλυσίδας αλληλεγγύης του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Μπορείτε να ζητήσετε έναν κουμπαρά “BENIAMIN” τηλεφωνόντας στο 23510-22005 (Γραφεία) και ηλεκτρονικώς στο benjaminorphans@gmail.com

2)      Τοποθετώντας  στο κατάστημα / εταιρεία/ σύλλογο/ σχολείο-φροντιστήριο το κουτί τροφίμων του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Το κουτί τροφίμων  είναι πολύ σημαντικός για τις συνεχείς ανάγκες της τράπεζας τροφίμων του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Μινι Μάρκετ- Σύλλογοι, Γυμναστήρια, σχολεία, καταστήματα μπορούν να πάρουν το κουτί τροφίμων για κάποιες μέρες και να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για να μοιραστούν στις 65 μονογονεϊκές οικογένειες και τα 120 παιδιά. Αν ενδιαφέρεστε, τηλεφωνήστε μας. Το κουτί τροφίμων είναι μετακινούμενο μεγέθους 60χ60χ60εκ


3)      Αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» δημιούργησε το δικό του νέο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορείτε να το βρείτε είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου (www.benjaminorphans.com) , είτε πληκτρολογώντας την διεύθυνση shop.benjaminorphans.com είτε μέσω της εκάστοτε μηχανής αναζήτησης. Μέσα σε αυτό θα βρείτε προϊόντα φυσητού γυαλιού (κεριά-ρεσό, σε διάφορα μεγέθη, ρόδια , γυάλινα καραβάκια ). Μεγάλα-μικρά, παιδικά κουβερτόνια, ριχτάρια, κουβερτόνια τοίχου, επίπλου, σουπλά, πιάστρες κουζίνας, τσάντες, τσαντάκια, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, θήκες γυαλιών, θήκες tablet, Νεσεσέρ, πορτοφόλια Γυάλινα διακοσμητικά  βιτρώ κτλ. Ο  «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» εγγυάται ότι τα προϊόντα που θα αγοράσετε είναι ποιοτικά και σε ανταγωνιστικές τιμές προσιτές σε όλο τον κόσμο.
******************************************************************************
Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη . Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005      Web: www.benjaminorphans.com
Email: benjaminorphans@gmail.com          Facebook:  www.facebook.com/benjaminorphans