Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, προσκάλεσε το αντίστοιχο ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

 Στο πλαίσιο επαφών γνωριμίας, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, προσκάλεσε το
αντίστοιχο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ  ΝΕΑΣ  ΕΦΕΣΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ».
Μέσα σε εμφανώς φιλική ατμόσφαιρα  την Τετάρτη 6/5/2015, στο χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλ. Μικρασιατών Πιερίας πραγματώθηκε, εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας. 

Ειδικότερα τα μέλη των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων πέραν της γνωριμίας, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε ό,τι αφορά στις πολιτιστικές δραστηριότητες των δύο Συλλόγων. Συζητήθηκαν προβληματισμοί, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προοπτικές συνεργασίας καθώς και οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει στενότερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Στην συνέχεια της επίσκεψης προσφέρθηκε το ανάλογο κέρασμα από τους οικοδεσπότες. Λίγο πριν την λήξης της επίσκεψης τα μέλη του Δ.Σ.  του Συλλόγου «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», ως χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τη φιλοξενία, πρόσφεραν προς τους οικοδεσπότες εικόνα του Τιμίου Προδρόμου.
Το Δ.Σ του Συλ. Μικρασιατών Πιερίας ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους του, για τιμή της επισκέψεως τους, για την εμπιστοσύνη τους και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.
Τέλος τα μέλη του Συλ. Μικρασιατών Πιερίας, επεσήμαναν ότι βρίσκονται στη διάθεση του Συλ. «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» για οποιαδήποτε βοήθεια και συνεργασία με στόχο το κοινό καλό.

                                                                                                         ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                                        Γ.Γ. Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα