Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Μεγάλο… διπλό για τον Τύρναβο στο Αιγίνιο

Ζωντανός… στη «μάχη» της παραμονής στην Football League έμεινε ο Τύρναβος, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του Αιγινιακού.

«Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιώργος Παληγεώργος, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Τόλιο για το 1-0 στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν μία… ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Γουέλκαμ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Πρίφτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση, όμως, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πρίφτη, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδιωξε την απειλή του Κυνηγόπουλου, μέσα από την περιοχή.
Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Αχαλινόπουλος (70’ Μπονίγια), Δεμηρτζόγλου (80’ Κυνηγόπουλος), Ζούρκος (46’ Καζάκης), Γουέλκαμ, Πέντα.
Τύρναβος: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος (52’ Γεωργίου), Καραμανλής, Ντατίδης, Παληγεώργος (55’ Σουλιώτης), Κυριάκος, Αλεξίου (32’ Μιλουτίνοβιτς), Γκούρτσας, Ποκόνγκ.