Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο διοργανώνει εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο διοργανώνει εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας
και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα βρίσκεται εκεί για να το υποστηρίξει!


Ο Θεός δεν μπορούσε να είναι παντού…                                                                γι’ αυτό έπλασε τις μητέρες!

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά μεγάλη εκδήλωση, αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του ανθρώπου!
Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, οι σπουδαστές και οι καθηγητές από τους Τομείς Προσχολικής Αγωγής, Ομορφιάς, Επισιτισμού και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν ενεργά την εκδήλωση.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, σε συνεργασία με τους μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου θα ετοιμάσουν δώρα και κατασκευές,για να χαρίσουν στις μητέρες.Παράλληλα, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες από τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα επιμεληθούν το χτένισμα και το μακιγιάζ των μητέρων!
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Τομέας Επισιτισμού, θα ετοιμάζει «λιχουδιές» και γλυκά για τους συμμετέχοντες και οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, θα ετοιμάσουν στο χώρο έναν «τοίχο» ευχών, όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν μια ευχή για την μητέρα τους.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά υποστηρίζει τους συνεργάτες του, προωθώντας παράλληλα στους σπουδαστές τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης!

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr |iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki